Film om min utställning på Personagalleriet i Kalmar.

Min utställning ”Bergmans tallar” visas på Personagalleriet i Kalmar 26/5 -11/6. Tyvärr så kunde jag inte närvara på vernissagen, för det krockade med Konstrundan i Norrbotten, där jag ställde ut i Siknäs.

Istället gjorde min son Lars Teglund en film, där jag berättar om mig själv och bakgrunden till utställningen. Filmen visades på skärm vid vernissagen och snurrar under där under hela utställningen. Jag tycker att filmen blev riktigt bra, så jag lägger upp den här också, för eventuellt intresserade.
Bakgrundsmusik: Weils.

****

Föregående

Utställning på Persona Galleri i Kalmar 26/5-11/6

Nästa

Förbisett liv

6 kommentarer

 1. Tommy Sjölund

  MYCKET bra inspelning som verkligen på ett bra sätt kommer att lyfta utställningen, med hur du beskriver ditt projekt och fångar Ingemar Bergman,s strövtåg och tankar vid sina vistelser bland tallarna i sina vandringar.

  • Sven Teglund

   Tack Tommy! Ja, roligt att göra en film. Min son Lars är duktig på det, han håller på med det i sitt jobb som kommunikatör.
   Det var roligt att vara stipendiat på Fårö. Dit borde du söka! Det finns en hemsida med ansökningsformulär. Mycket att fotografera!

 2. Pär Nord

  Tack för den filmen! Kul att få höra hur du tänker när du skapar. Vill gärna se tallbilderna nån gång. Dom kanske kan komma till Mannaminne?

  • Sven Teglund

   Tack! Ja det vore väldigt roligt att ställa ut på Mannaminne nån gång. Med Bergmans tallar, eller kanske nåt annat, mer Husum-relaterat?

 3. Monica

  Underbara Fårö! Fantastiska minnen! Alla vandringar i naturen vid havet, som ung och sen med familj. Men nu länge sedan. Så bra att ni gjorde den här filmen! Ser! Och lyssnar! Tack!

  • Sven Teglund

   Tack Monica! Ja vilket fantastiskt ställe som Fårö är! Vi njöt verkligen av vistelsen där. Alla dessa långa stenstränder, otroligt fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

© Sven Teglund