Ny hemsida!

Samma dag som jag fyllde 64 år gick jag också i pension. En 40-årig yrkeskarriär inom socialtjänsten avslutades. Men det kanske snarare ska ses som ett byte av yrkesbana. Mitt måleri och skrivande har ju de senaste åren tagit allt större plats i mitt liv och det har ofta varit svårt att hinna med allt. Men nu har jag äntligen fått större utrymme när fritidssysslan blivit huvudsaken.

På min födelsedag ringde min son Jonas och berättade att han i hemlighet gjort en ny hemsida till mig! Jag fick alltså www.sventeglund.se i födelsedagspresent, en väldigt fin överraskning och jag blev så glad! Nu fick jag möjligheten att markera skiftet från mitt ”gamla liv” genom att även pensionera bloggen ”Promenader och utflykter”. Där har jag bloggat i mer än tio år, och gjort nästan 700 inlägg. Bloggen kommer att finnas kvar ett tag, men med en hänvisning hit. Man kan säga att upphörandet av ”Promenader och utflykter” är en del av min pågående döstädning.

Hemsidan är så mycket mer än bara en blogg. Här kommer jag att visa mina akvareller, informera om utställningar, berätta om podden Hemmafru och boken ensamheten värst.

Välkomna hit. Nu börjar det, på ny kula.

Föregående

Om den enda vägens politik

Nästa

Hur känns det?

5 kommentarer

 1. Å, så snygg sida! Ljus och fin! Grattis!

  • Sven Teglund

   Tack Elisabet! Ja, jag är så nöjd, det känns så fint att skriva i den. Kommer ju att ha mer tid att skriva nu igen, har haft ganska lågt tempo på bloggen på slutet. Vi får se hur det blir.

 2. Men tråkigt att man inte kan lägga in den i länklistan …, det fungerar inte.

 3. Sven Teglund

  Konstigt! Ska kolla med Jonas varför länken inte går att lägga in.

 4. Greta Hjelte

  Nog har jag lagt in den i länklistan/mina favoriter. Inga problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

© Sven Teglund