Tankar för dagen i P1

Jag har fått förmånen att spela in tre Tankar för dagen, och det första avsnittet sändes 9 november. Om ni vill lyssna, klicka här: https://sverigesradio.se/tankarfordagen

Föregående

Instruktioner till mina söner, kapitel 3

Nästa

Tankar för dagen, första advent

3 kommentarer

 1. Lyssnade och tyckte om vad jag hörde! (Såklart). Vet du när nästa kommer? Eller har det redan varit?

 2. Inger Svensson

  Hej Sven. Har precis lyssnat på Dina tankar för dagen. Är själv socionom och har som Du arbetat inom kommun och landsting hela yrkeslivet. Nu pensionär sedan ett drygt år. Dina ord var verkligen på pricken. Ångrar bara att jag inte som Du bad att få slippa möten på slutet istället för att käbbla på och höja blodtrycket. Men nu är livet bra för det mesta. Tack för att Du satte en guldkant på min morron.
  Kram från Inger

  • Sven Teglund

   Hej Inger! Så roligt att höra att du kände igen dig. Ja, det var mycket som kändes jobbigt på slutet, alla dessa värdeord och tomma fraser, som bara fokuserade på ekonomin och hur allt skulle kunde bli billigare. Istället för att förbättra för de som vi är till för.

   Väldigt skönt att vara pensionär, jag njuter av det varje dag när jag får sova tills jag vaknar av mig själv!
   Kram
   Sven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

© Sven Teglund